Tietoa minusta

Sanni-Mari

Olen Sanni-Mari, kolmen lapsen äiti ja sertifioitu doula. Olen lisäksi vaimo, sisko, tytär ja ystävä. Otin ensimmäisiä askelia doulapolullani kokiessani voimakasta kutsumusta hoivata ja tukea raskaana olevia ystäviäni jo ennen kuin olin itse äiti. Omien raskauksieni myötä raskaus-, synnytys- ja postpartumaika tulivat iloineen ja haasteineen sydämeni asioiksi. Toisen lapseni odotusaikana doulalta saamani tuki oli niin merkittävää monella tasolla, että halusin itsekin tarjota muille samaa lempeää, ymmärtävää ja turvallista läsnäoloa ja myötäelämistä.

Opiskelin Doula-akatemiassa synnytysalan asiantuntijoiden opissa doulaksi 2022-2023 vuosikurssilla. Doulana haluan kulkea sinun ”siskonasi” matkallasi juuri tässä raskaudessa. Doulasin ennen Satakunnan alueella, ja kesällä 2023 siirryin Pohjois-Pohjanmaalle.

Doulaopintojen lisäksi valmistuin loppuvuodesta 2022 luokan- ja äidinkielen opettajaksi Turun yliopistosta. Ammennan tästäkin osaamisesta doulan työhön läsnäolon ja kohtaamisen taitoja sekä taitoa välittää tietoa helposti ja ymmärrettävästi.

Vahvuuksiani ovat lempeys, herkkyys, empaattisuus ja läsnäolo. Minulle on tärkeää, että juuri sinä tulet kohdatuksi ja nähdyksi.

Minulle tärkeitä asioita ovat luonto, kirpparikierrokset, pienet kauniit yksityiskohdat ja kohtaamiset niin sydänystävien kuin uusienkin ihmisten kanssa. Minuun vaikuttavat myös Pohjois-Suomessa olevat juureni ja pohjoisessa vietetyt 22 ensimmäistä elinvuottani. Pohjoisessa käydessäni puheeseeni tulee peräpohjalainen murre, mie, sie ja juopasemako nisukahavit. Ei ole hyvän pullan ja kahvin voittanutta. Yksi ihanimpia muistojani on edesmenneen Mummoni kanssa juodut päiväkahvit pirtin pöydän ääressä, hänen lapsuuden ja nuoruuden tarinoita kuunnellen.

Odotan innolla, että pääsen kohtaamaan sinut ja olemaan tukenasi toivomallasi tavalla. Otathan minuun rohkeasti yhteyttä, jos tunnun sinulle sopivalta doulalta.

Doula Sanni-Mari

Koulutukseni

Terapeuttinen keho- ja tunneohjaaja
08/2023 -> Jenni Kivikoski

Luut, lihakset, ligamentit ja synnytys
Synnytyksen anatomiaa ja fysiologiaa pintaa paljon syvemmältä
05/2023 Eliisa Karttunen

Sertifioitu doula
03/2023 Doula-akatemia 2022-2023. Koulutus on 10 opintopisteen (270h) laajuinen.

Imetysohjaaja (WHO)
02/2023

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta
03/2022 Elonaskel

Synnytyksen käynnistys vyöhyketerapian avulla
04/2022 Elonaskel

Raskausajan hoidot -kurssi
01/2022 Superfiilis-koulu

 

Muu koulutus ja osaaminen

Synnytyspelkoseminaari Helsingissä
2/2023

Kasvatustieteen maisteri
Valmistuin loppuvuodesta 2022 Turun yliopistosta luokan- ja äidinkielen opettajaksi.