hoidot hemmottelua kaipaaville

tervetuloa ottamaan hetki itsellesi

Arki on toisinaan kiireistä, vaatimuksia tulee joka suunnalta ja omat voimavarat ovat koetuksella.
Tule rentoutumaan lempeässä hoidossa, jossa saat halutessasi olla hiljaa upoten ajatuksiisi.
Minä annan sinulle tilan ja paikan hiljentyä, kerätä voimia ja antautua hoidettavaksi.
Pesäpuun suojassa.

Raskausajan hoidot

Raskaushierontaan voit tulla millä tahansa raskausviikolla. Saat olla kylkimakuulla ja olosi tehdään mukavaksi tukityynyjen avulla. Hoito on lempeää, rentouttavaa ja rauhallista. Hoidossa käsiteltävien vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla helpotetaan erilaisia raskausajan tuomia kehon jännityksiä, kiputiloja ja aineenvaihdunnan häiriöitä. Hoitoon kuuluu lyhyt alkukeskustelu, jossa käydään läpi raskausajan kuulumisiasi. Sen jälkeen hierotaan pään aluetta, niska ja selkä sekä kädet ja jalat.

Synnytyksen käynnistelyhoito voidaan tehdä rv 38 alkaen. Hoito on lempeää ja siinä käsitellään synnytykseen valmistelevia vyöhyketerapeuttisia pisteitä. Rentouttavassa hoidossa valmistellaan kehoa ja mieltä tulevaan synnytykseen ja se voi antaa tarvittavan sysäksen synnytyksen käynnistymiselle. Hoidolla ei kuitenkaan voida käynnistää synnytystä ”väkisin”, mikäli keho ja vauva eivät ole vielä valmiit. Hoito alkaa lyhyellä alkukeskustelulla ja jatkuu rentouttavalla hieronnalla.

Synnytykseen valmistava hemmotteluhoito on sinulle, joka kaipaat viimeisiin viikkoihin tai päiviin ennen synnytystä erityistä hemmottelua. Hoito voi sisältää toiveidesi mukaan esim. rentouttavan jalkakylvyn, intiailaista päähierontaa, hierontaa guasha-kammalla, akupisteiden läpikäyntiä, vyöhyketerapeuttista raskausajan hierontaa, valmistautumista synnytykseen. Suunnittelemme hoidon yhdessä.

Synnytyksen jälkeinen hieronta on sinulle, joka vielä palaudut raskaudesta ja synnytyksestä. Voit tulla hoitoon, kun sinusta tuntuu sopivalta. Myös vauva on tervetullut hoitoon mukaan. Saat nauttia hieronnasta kylkimakuulla ja tukityynyt ovat käytössä mukavan asennon löytymiseksi. Hoitoon kuuluu lyhyt alkukeskustelu kuulumisistasi. Sen jälkeen hierotaan lempeästi pään alue, niska, kädet, selkä ja jalat.

Synnytyksen jälkeinen hemmotteluhoito rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoidossa saat käydä synnytyskokemuksesi läpi ja lopuksi saat lempeän, kehoa palauttavan käsittelyn.

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustila, antibioottikuuri, verenvuoto emättimestä raskausaikana, vatsan tai lantion alueen voimakas kipu, raskausmyrkytys sekä säännölliset supistukset ennen raskausviikkoa 37.
Ota yhteyttä jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.